Welkom op de officiële website in aanbouw* van De snijtafel.

De snijtafel is een internetvideoserie waarin – sinds september 2012 – populaire cultuur wordt ontleed, geïnterpreteerd en bekritiseerd. Het programma is een tijdje gefaciliteerd door de VPRO en de Correspondent, maar gaat nu zelfstandig verder als project van Stichting Cultuurbord.

Op dit moment genereert het programma zelf geen structurele inkomsten. Dit is op termijn een bedreiging voor het (regelmatig) verschijnen van De snijtafel. Daarom hopen we dat kijkers bereid zijn een maandelijkse bijdrage te leveren om De snijtafel overeind te houden. In plaats van maandelijks doneren of per video via Patreon, mag een eenmalige donatie natuurlijk ook. Alle giften zijn welkom. Donaties zijn fiscaal aftrekbaar, omdat het gaat om een maatschappelijk, cultureel project en er geen sprake is van een tegenprestatie. Stichting Cultuurbord ziet erop toe dat verkregen gelden doelmatig en rechtmatig worden besteed. Wij bedanken u bij voorbaat en hopen u snel te kunnen verblijden met een nieuwe video.

UPDATE: In 2017 keert het programma voor 7 afleveringen terug naar de VPRO, maandelijks van juni tot en met december. Patreon-donateurs zullen om begrijpelijke redenen niet aangeslagen worden voor deze video's. Eenmalige en maandelijkse donaties blijven wel mogelijk. Er is nadrukkelijk geen garantie dat de VPRO ook in 2018 een opdrachtgever zal zijn, dus jullie steun blijft zeer welkom en belangrijk.

NL72 TRIO 0391 1669 56

t.n.v. Stichting Cultuurbord o.v.v. Snijtafel

De teller (laatst bijgewerkt op 23-6-2017)
Eenmalige donaties Maandelijkse donaties Donaties per video (Patreon)**
€ 2.402,57 € 191,06 $ 109,-

Heeft u vragen over uw donatie? U kunt ons bereiken via info@desnijtafel.nl, een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of ons aanvliegen op Twitter. We geven u graag meer informatie.

*Deze site is nog in aanbouw, want ook een site maken en onderhouden, kost geld. Zodra we genoeg donaties binnen hebben zijn we van plan verbeteringen door te voeren op deze website. (Denk aan een doneerknop, een videospeler met zoekfunctie en nieuws over De snijtafel). We hopen hier snel mee te kunnen beginnen. Voorlopig bieden we u onderstaande afspeellijst met alle afleveringen tot nu toe, van nieuw naar oud.

**Op veler verzoek is het ook mogelijk De snijtafel te steunen middels Patreon. U steunt het project dan niet per maand maar per video. Patreon werkt met een eigen account, Paypal, ongeveer 10% kosten en transitie naar dollars.